Video's

Woltex.nl


Bekijkt u liever een presentatie over werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen? Bekijk dan de presentatie pagina.
Bekijkt u liever een brochure over bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen? Bekijk dan de brochure pagina.

Mr Miles Safety Boots - Veiligheidslaarzen en Werkschoenen

http://shop.woltex.nl/?_globalsearch=mr.milesMr Miles Safety Boots is een heel nieuw merk werkschoeen, dat zich kenmerkt door uw voeten karakter te geven. Veiligheidslaarzen en werkschoenen die naast veiligheid ook een retro uitstraling hebben. Kom ze snel bekijken en probeer ze zelf.

Kijk voor meer informatie in de Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

Vlamwerende kleding bij Woltex

Op http://www.vlamwerendekleding.com treft u een overzicht van hetVlamvertragende kleding assortiment van Woltex.nl, dat loopt van brandwerend ondergoed tot lasoveralls. Proban en Nomex zijn ingeburgerde industrie namen voor vlamvertragende kleren, die slaan op de manier waarop de stof waarvan de kleding is gemaakt brandwerend is gemaakt.Woltex.nl is als groothandel in PBMs, bedrijfskleding, werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en beschermende kleding in het algemeen specialist op het gebied van vlamwerende kleding. Het uitgebreide assortiment bestaat uit: vlamvertragende bodywarmers, vlamvertragende broeken, vlamvertragende fleecevesten, vlamvertragende voeringen, vlamvertragende jassen, vlamvertragende jacks, vlamvertragende onderkleding, vlamvertragende overalls, lasoveralls, vlamvertragende bodybroeken, vlamvertragende schoenen, vlamvertragende sokken, vlamvertragende laarzen, laslaarzen, lasschoenen, vlamvertragende shirts, vlamvertragende overhemden, vlamvertragende veiligheidsvesten, vlamvertragende werkjacks.Woltex.nl levert vlamwerende kleding van de merken: Helly Hansen, Blaklader, Dickies, Noname, JMP Wear, Mascot, Havep, Sioen, Tricorp, M-Wear en het eigen Woltex merk.Uiteraard kan uw kleding van een perfecte bedrukking worden voorzien. Informeer naar de diverse mogelijkheden.Brandwerende kleding wordt gemaakt van vlamwerende stoffen als Nomex. Of ondergaan een vlamwerende behandeling als Proban, Pyrovatex en Tiprobatex. Vlamvertragende kleding is vaak ook anti-statisch en kan worden voorzien van reflectiestrepen.Woltex levert ook andere soorten bedrijfskleding en werkkleding. Kijk hiervoor op onze algemene website:http://www.woltex.nl

Kijk voor meer informatie in de Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

Vlamwerende jassen bij Woltex

http://www.vlamwerendekleding.com biedt u inzicht in de verschillende soortenvlamvertragende jassen op de markt.Brandvertragende jassen zijn een onderdeel van het vlamwerende kleding assortiment van Woltex.nl, dat loopt van brandwerend ondergoed tot lasoveralls.Nomex en Proban zijn andere termen die worden gebruikt voor vlamwerende kleren en slaan op de manier waarop een stof of vezel wordt bewerkt om hem brandvertragend te maken.

Kijk voor meer informatie in de Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

Redbrick Safety Shoes De Conventionele Classics Lijn

De Redbrick Classics Lijn is speciaal bestemd voor mensen incidenteel een bouwplaats dienen te bezoeken en zich daar aan de veiligheidseisen dienen te houden, maar die een safety sneaker model net iets te frivool vinden onder hun kostuum.De lijn bestaat uit 3 verschillende modellen, te weten:de Redbrick David, de Redbrick Olivier en de Redbrick Harvey. Uiteraard biedt ook deze lijn uw voeten de vertrouwde Redbrick protectie en wordt ook hier een "normaal" model schoen (dit keer een klassiek model in plaats van een sneaker model) gekoppeld aan de eisen voor veiligheidsschoenen.

Kijk voor meer informatie in de Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

Redbrick Safety Sneakers Whites

Op http://www.redbrick-safety-sneakers.org kunt u nu ook de Redbrick Whites bewonderen. De White lijn bestaat uit 2 modellen, 1 hoog model, de Redbrick Mont Blanc en 1 laag model, de Redbrick Branco en is een aanwinst voor mensen die een voorliefde hebben voor wit. Uiteraard staat de naam Redbrick ook hier weer garant voor een modieus sneaker model werkschoen, die toch dezelfde bescherming biedt als een pre-safety sneaker veiligheidsschoen.

Kijk voor meer informatie in de Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

Redbrick Safety Sneakers - De Modieuze Trendy Veiligheidsschoen Van Redbrick

Op http://redbrick-safety-sneakers.org kunt u nu ook de nieuwe 2013 collectie van de Redbrick veiligheidsschoenen bewonderen Omdat begrippen als werkschoenen en veiligheidsschoenen voor deze safety shoes niet meer toereikend zijn verzon Redbrick al bij haar introductie een hele nieuwe naam voor dit type werkschoen: Redbrick Safety Sneakers. Ondertussen is de Safety Sneaker in korte tijd een begrip geworden, dat veel navolging kreeg van andere merken.Redbrick Safety Sneakers onderscheiden zich door hun uiterst modieuze karakter.Naast hun dubbele bescherming (zool en neus) zijn de belangrijkste kenmerken de modieuze kleuren en modellen. Je hoeft ze niet alleen op je werk te dragen, maar je kan je nu direct na je werk zo in het uitgaansleven storten en dat zonder voor gek te lopen.Bovendien zijn ze ook verkrijgbaar in kleinere maten, dus dames sla uw slag.Thans zijn de volgende Redbrick modellen verkrijgbaar:Redbrick BlueRedbrick BronzeRedbrick BrownRedbrick CoralRedbrick EmeraldRedbrick FlintRedbrick GoldRedbrick GraniteRedbrick KryptoniteRedbrick MarbleRedbrick OnyxRedbrick PinkRedbrick RedRedbrick RubyRedbrick SlateRedbrick SmaragdRedbrick SunstoneRedbrick ZirconUiteraard is de volledige collectie Redbrick Safety Sneakers online te bewonderen en te bestellen bij http://showroom.woltex.com - de online showroom voor al uw wensen op het terrein van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm).

Kijk voor meer informatie in de Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

Heckel XXL Alpha werkschoen met gratis Xtreme sockswear sokken

Heckel type XXL Alpha: de optimale werkschoen voor de bouwindustrie.Deze Heckel veiligheidsschoenen zijn voorzien van het gepatenteerde Tri-Force systeem: schokabsorberend, anti-torsie systeem en flex-on systeem.De extreem beschermende zool bestaat uit dubbel verdichte PU, is bestand tegen koolwaterstoffen en heeft een zeer goede grip, ook op ladders. Het profiel is zelfreinigend en door de afwijkende kleur aan de onderzijde is makkelijk te zien of de zool schoon is.Door de constructie van de zool over de voorvoet, geeft deze een extra goede bescherming. De zool is ook nog koude isolerend.Het leder is volnerf en waterafstotend (waterdicht tot 60 minuten). De tong is van waterdicht leder.De schoenen zijn uitgerust met een stalen veiligheidsneus en een zool van flexibel roestvrij staal voor dubbele bescherming van uw voeten.De binnenzijden van de schoenen zijn voorzien van een zwart textiel binnenwerk wat transpiratie absorbeert en weer snel droogt en van een hygienische non-woven inlegzool.Gewicht van de Heckel XXL Alpha werkschoen: 750 gram voor maat 42.Maten: de schoenen zijn leverbaar in de maten 38-48 en de pasvorm is breed. Hierdoor ontstaat er veel bewegingsvrijheid voor de tenen en is de Heckel XXL Alpha de ideale veiligheidsschoen voor mensen met "moeilijke voeten".Normeringen: EN ISO 20345: 2011 S3 (beschermende neus en zool, waterafstotend leder) CI (koude isolerend) SRC (maximale anti-slip).Nu tijdelijk ter kennismaking bij http://www.woltex.nlBij aanschaf van een paar Heckel XXL Alpha werkschoenen krijgt u volledig gratis een paar Xtreme Sockswear sokken ter waarde van 10,50. Bekijkt u de Heckel XXL Alpha liever op een ander medium? Kies dan uit:http://www.slideshare.net/SafetySneakers/heckel-xxl-alphawerkschoenhttp://www.veiligheids-schoenen.org/Heckel-Alpha-XXL-Veiligheidsschoenen.htmlhttp://en.calameo.com/read/0018877872f47372a1434 of in de Woltex.nl showroom:http://showroom.woltex.com/?_globalsearch=Heckel

Kijk voor meer informatie in de Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

Grisport-Veiligheidsschoenen-bij-Woltex.mp4

Veiligheidsschoenen van Grisport staan bekend om hun loopcomfort en kunnen dus niet ontbreken in het assortiment van Woltex.nl

Kijk voor meer informatie in de Woltex.nl Workwear & Safety webshop.

 

Woltex vragen offerte bedrukken tevreden bedrijfskleding