My Sitemap

 • Woltex.nl Workwear & Safety: uw groothandel voor bedrijfskleding / werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBMs). Wij leveren een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen en een persoonlijke service. Het assortiment bestaat niet alleen uit kleding, zoals: bedrijfskleding (beroepskleding), specifieke vakkleding en veiligheidskleding, maar ook uit werkschoenen, zoals veiligheidsschoenen. De persoonlijke beschermingsmiddelen bestaan uit: hoofdbescherming, adembescherming, handbescherming, gehoorbescherming, voetbescherming en oog/ gelaatsbescherming. Uiteraard kunnen uw artikelen van een perfecte bedrukking/borduring worden voorzien.
  index.html
 • Bedrijfsinformatie Woltex
  Over-Woltex.html
 • Nieuws
 • Assortiment.html
 • Bedrijfskleding Werkkleding - Wat is het verschil?
  Bedrijfskleding.html
 • Beroepskleding of Vakkleding - Zijn er verschillen?
  Beroepskleding.html
 • Beschermende kleding of Veiligheidskleding - Wat zijn de verschillen?
  Veiligheidskleding.html
 • Werkbroeken.html
 • Werkjassen zijn jassen die door uw werknemers worden gebruikt tijdens werkzaamheden. Hiervoor moeten de jassem vaak - afhankelijk van de werkzaamheden - aan bepaalde eisen voldoen. Dit kan praktisch zijn maar ook gaan om een beschermende werking tegen arbeidsomstandigheden of weersomstandigheden. Ook kunnen werkjassen worden gekozen op basis van de huisstijl en kleuren van uw bedrijf. Uiteraard kan Woltex.nl uw werkjassen ook voorzien van bedrukking.
  Werkjassen.html
 • Stofjassen.html
 • Wat zijn veiligheidsbrillen? Veiligheidsbrillen zijn brillen die de ogen tijdens werkzaamheden beschermen. Zelfs een klein onzichtbaar metaalsplintertje of spetter van een chemische stof kan hele vervelende gevolgen hebben. Van irritatie en pijn aan de ogen tot onherstelbare oogbeschadiging. Uiteraard moeten eerst maatregelen worden genomen die dergelijke risico's zoveel mogelijk voorkomen. Denk aan het zo kort mogelijke blootstelling of aanpassingen aan de werkzaamheden of omgeving. Voor de momenten dat er toch nog risico's van oogbescherming zijn dient de werkgever veiligheidsbrillen ter beschikking te stellen aan zijn werknemers. Goede veiligheidsbrillen zijn voorzien van een CE keurmerk en gebruiksaanwijzing waarin is vermeld waar de bril tegen beschermd en hoe deze gebruikt wordt.
  Veiligheidsbrillen.html
 • Proban.html
 • Werkschoenen zijn schoenen die gebruikt worden voor werkzaamheden. Veiligheidsschoenen zijn werkschoenen die voorzien zijn van beveiliging en voldoen aan speciale normeringen, anders mag het geen veiligheidsschoen worden genoemd. Een werkschoen hoeft dus niet persé te voorzien zijn van bescherming zoals een veiligheidsneus, veiligheidszool of aan specifieke veiligheidsnormen te voldoen.
  Werkschoenen.html
 • Veiligheidsschoenen vormen een apart soort werkschoenen, zijn een belangrijk onderdeel van de persoonlijke bescherming en zijn leverbaar in veel verschillende modellen en prijsklassen. Een veiligheidsschoen onderscheidt zich van een werkschoen doordat deze voorzien is van bescherming (op z'n minst een veiligheidsneus) en aan Europese normering moet voldoen.
  Veiligheidsschoenen.html
 • Woltex levert bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van diverse merken. Hieronder staan een aantal merken uitgelicht.
  Merken.html
 • Blåkläder (Blaklader) Workwear produceert professionele werkkleding die naast veilig ook functioneel is en er goed uit ziet. De bedrijfskleding en overige producten van Blåkläder moeten het werk van uw werknemers veiliger, comfortabeler en gemakkelijker maken. De werkkleding en bedrijfskleding van Blåkläder Workwear kan tegen een stootje. Om er voor te zorgen dat de werkkleding langer mee gaat worden alleen de stoffen, ritsen, garen en knopen gekocht van de mest vooraanstaande leveranciers in de wereld. De productie vindt plaats met moderne apparatuur en professionele medewerkers. Omdat Blåkläder zelf produceert heeft het bedrijf grote controle over de kwaliteit.
  Blaklader-Workwear.html
 • Blåkläder Werkkleding is kwalitatieve werkkleding uit Zweden die niet snel stuk gaat. Vaak wordt het ook geschreven als Blaklader werkkleding. Het doel van Blåkläder werkkleding is in de eerste plaats uiteraard veiligheid geven aan uw personeel. Om deze reden voldoet Blåkläder werkkleding aan de hoogst mogelijke eisen en kwaliteitsnormen en wordt uitvoerig getest. Daarnaast is Blåkläder werkkleding ook funtioneel voor elk beroep. Over het ontwerp, elke rits, knoop en naad is nagedacht. Naast veiligheid en functionaliteit is uiterlijk ook een doelstelling van Blåkläder werkkleding. Met Blåkläder werkkleding zijn uw werknemers niet alleen veilig en functioneel bezig maar zien ze er ook professioneel uit. Dit is positief voor de uitstaling van uw bedrijf.
  Blaklader-Werkkleding.html
 • Blåkläder Werkkleding is kwalitatieve werkkleding uit Zweden die niet snel stuk gaat. Vaak wordt het ook geschreven als Blaklader werkkleding. Het doel van Blåkläder werkkleding is in de eerste plaats uiteraard veiligheid geven aan uw personeel. Om deze reden voldoet Blåkläder werkkleding aan de hoogst mogelijke eisen en kwaliteitsnormen en wordt uitvoerig getest. Daarnaast is Blåkläder werkkleding ook funtioneel voor elk beroep. Over het ontwerp, elke rits, knoop en naad is nagedacht. Naast veiligheid en functionaliteit is uiterlijk ook een doelstelling van Blåkläder werkkleding. Met Blåkläder werkkleding zijn uw werknemers niet alleen veilig en functioneel bezig maar zien ze er ook professioneel uit. Dit is positief voor de uitstaling van uw bedrijf.
  Blaklader-Bedrijfskleding.html
 • Sioen produceert beschermende bdrijfskleding van hoge kwaliteit die tegen een grote verscheidenheid van gevaren een hoge beschermingsfactor geeft. Daarnaast is de werkkleding ook comfortabel.
  Sioen-Apparel-Workwear.html
 • Sioen bedrijfskleding is bedrijfskleding van het Belgische Sioen Apparel. Sioen bedrijfskleding is beschermende bedrijfskleding van hoge kwaliteit die tegen vele gevaren een hoge beschermingsfactor geeft welke uw werknemers tegen kunnen komen tijdens hun werkzaamheden. Sioen bedrijfskleding is ook zeer comfortabel.
  Sioen-bedrijfskleding.html
 • Sioen werkkleding is werkkleding gemaakt door het Belgische bedrijf Sioen Apparel. Sioen werkkleding is beschermende werkkleding van hoge kwaliteit die tegen vele gevaren een hoge beschermingsfactor geeft aan uw werknemers tijdens hun werkzaamheden. Sioen werkkleding is niet alleen veilig maar ook comfortabel.
  Sioen-werkkleding.html
 • Sioen workwear - vertaald in het Nederlands als Sioen bedrijfskleding of Sioen werkkleding - is bedrijfskleding afkomstig van het Vlaamse bedrijf Sioen Apparel Workwear. Sioen werkkleding geeft werknemers beschermende kleding die hen beschermd tegen diverse gevaren die zij tegen komen tijdens het werken. Sioen workwear is niet alleen veilig maar ook comfortabel.
  Sioen-Workwear.html
 • Mr. Miles Safety Boots zijn een nieuw merk heavy duty veiligheidsschoenen. Het unieke van Mr. Miles veiligheidsschoenen is dat ze door hun karakteristieke uiterlijk steeds mooier worden. Mr. Miles: Karakter komt met de jaren. Door het unieke uiterlijk zal elke beschadiging juist iets toevoegen aan het ontwerp. Mr. Miles: geweldige schoenen met geweldige verhalen. Mr. Miles Safety Boots voldoen door hun veiligheidsneus en veiligheidszool aan de eisen van de Europese normering (S3 veiligheidsnorm). Door het unitke uiterlijk zijn deze werksneakers ideaal voor bedrijven die vinden dat hun werknemers veilige werkschoenen dragen maar ook een stoere en unieke uitstraling hebben. Voor dit merk hebben we een speciale website in ontwikkeling met uitgebreide informatie over Mr. Miles Safety Boots. Tot die tijd zult u het moeten doen met deze informatie en de informatie in onze webshop. Heeft u interesse in Mr. Miles Safety Boots voor uw werknemers en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Assortiment Hieronder een deel van ons Mr. Miles assortiment. Bekijk het volledige Mr. Miles assortiment in onze webwinkel.
  M.r-Miles-Safety-Boots.html
 • Redbrick Safety Sneakers zijn net als Too'l 24/7 Sneakers veiligheidsschoenen met het uiterlijk van sneakers. Hierdoor zijn ze de ideale combinatie van veiligheid en mode. Redbrick Safety Sneakers voldoen door hun veiligheidsneus en veiligheidszool aan de eisen van de Europese normering. Door mooie uiterlijk zijn deze werksneakers ideaal voor bedrijven die vinden dat hun werknemers er tijdens hun werk goed uit zien maar zonder concessies te doen aan veiligheid.
  Redbrick-Safety-Sneakers.html
 • Too'l 24/7 Sneakers zijn net als Redbrick Safety Sneakers veiligheidsschoenen met het uiterlijk van sneakers. Hierdoor zijn ze de ideale combinatie van veiligheid en mode. Too'l 24/7 Sneakers hebben een veiligheidsneus en veiligheidszool en voldoen aan de eisen van de Europese normering. Door hun trendy en modieuze uiterlijk zijn deze veiligheidssneakers ideaal voor bedrijven die veilig werken graag combineren met een goed uiterlijk.
  Too'l-24-7-Sneakers.html
 • De eisen waar werkleding die beschermd tegen hitte en vlammen aan moet voldoen is vastgelegd in Europese normeringen. Dit is vastgelegd in normering EN ISO 11612 (voorheen EN531). Wanneer we spreken over brandvrije, vlamdovende, niet-vlamonderhoudende of bijvoorbeeld onbrandbare werkkleding, bedoelen we kleding die vervaardigd is uit materialen of materiaalsamenstellingen die een beperkte vlamspreiding hebben en die – afhankelijk van de risico's waaraan men kan worden blootgesteld – eventueel ook tegen een of meerdere soorten van hitte en mogelijk tegen vloeibare metalen bescherming kan bieden.
  Kleding-tegen-hitte-en-vlammen.php
 • Links naar andere bedrijfskleding sites
  Links.html