Mr. Miles Safety Boots

 Mr. Miles Safety Boots - heavy duty veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen die steeds mooier worden

Mr. Miles Safety Boots zijn een nieuw merk heavy duty veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen. Het unieke van Mr. Miles veiligheidsschoenen is dat ze door hun karakteristieke uiterlijk tijdens gebruik steeds mooier worden.
Daarnaast zijn het ook zeer veilige werkschoenen (S3 veiligheidsnorm).
De schoenen worden aangeduid als ‘safety boots’. Letterlijk vertaald ‘veiligheidslaarzen’. De term ‘boot’ wordt in het Engels echter niet alleen gebruikt voor laarzen maar ook voor hoge schoenen. De Mr. Miles collectie bestaat uit hoge schoenen, aangevuld met (veter)laarzen.

 

Karakter komt met de jaren

Mr. Miles: Karakter komt met de jaren. Door het unieke uiterlijk zal elke beschadiging juist iets toevoegen aan het ontwerp. Mr. Miles Safety Shoes: geweldige schoenen met geweldige verhalen. De schoenen worden karakteristieker met de jaren.

Door het unieke uiterlijk zijn deze werkschoenen ideaal voor bedrijven die vinden dat hun werknemers veilige werkschoenen dragen maar ook een stoere en unieke uitstraling hebben.

  

Goed beveiligde en stoere werkschoenen

Mr. Miles Safety Boots voldoen met hun veiligheidsneus, veiligheidszool en waterafstotende eigenschappen aan de eisen van veiligheidsklasse S3 van de Europese normering.

Daarnaast zijn Mr. Miles werkschoenen bestand tegen 300 graden contactwarmte om uw voeten koel te houden. In koude omstandigheden houdt de voering uw voeren warm.

 

Materialen

Om Mr. Miles veiligheidsschoenen zo veilig en comfortabel mogelijk te houden is er gebruik gemaakt van diverse materialen. Dit is gedaan om de schoen zowel zo veilig, comfortabel en  licht mogelijk te maken.

De neus van de schoen (veiligheidsneus) is van staal om het voorste deel van de voet te beschermen tegen gevaren van bovenaf. Deze stalen veiligheidsneus is geperforeerd voor betere ventilatie en een lichter gewicht.

  

De zool is gemaakt van PU (polyurethaan) en nitril.
Binnen in de zool zit een beschermende veiligheidszool van Kevlar verwerkt, om onderkant van de voet te beschermen tegen perforatie van onderaf.
Kevlar is een licht maar zeer sterk materiaal dat voornamelijk bekend is van kogelwerende vesten.

De voering is van wol. Dit houdt de voeten warm tijdens winterse omstandigheden.

 

Collectie

Het Mr. Miles Safety Boots assortiment bestaat uit de volgende collecties.

Mr. Miles Safety Boots Explorer Collection

De Mr. Miles Explorer collectie bevat schoenen die volledig van leer zijn gemaakt. Zij hebben een leren voering waardoor ze ademend zijn.
De
Explorer collectie zou naast de Mr. Miles Explorer, Mr. Miles Big Blue, Mr. Miles Lindbergh, Mr. Miles Santiago en Mr. Miles Time Bandit oorspronkelijk ook de Mr. Miles Napoleon en bevatten maar dit model is komen te vervallen en nooit uitgebracht.

Mr. Miles Safety Boots Bear Collection

De Mr. Miles Bear collectie bevat Stoere en robuuste veiligheidsschoenen welke (op de voering na) volledig van leer zijn gemaakt. Door de wollen voering blijven de voeten ook in de wintermaanden lekker warm.
De
 Bear collectie zou naast de Mr. Miles Bear, Mr. Miles Sahara, Mr. Miles Tasman en Mr. Miles Columbus oorspronkelijk ook de Mr. Miles Amazone en Mr. Miles Quest bevatten maar deze modellen zijn komen te vervallen en nooit uitgebracht.

Mr. Miles Safety Boots Adventure Collection

De Mr. Miles Adventure collectie bevat veterlaarzen van hoogwaardig leer. Droog en warm door het zeer hoge model.
De
Adventure collectie zou naast de Mr. Miles Adventure en Mr. Miles Grizzly oorspronkelijk ook de Mr. Miles Kodiak en Mr. Miles Blue Ridge bevatten maar deze modellen zijn komen te vervallen en nooit uitgebracht.

Mr. Miles Safety Boots Era Collection

De Mr. Miles Era collectie bestaat uit veterloze instappers gemaakt van hoogwaardig leer.
De
Era collectie zou naast de Mr. Miles Era en Mr. Miles Skyline oorspronkelijk ook de Mr. Miles Earheart bevatten maar deze is komen te vervallen en nooit uitgebracht. De Mr. Miles Era is helaas niet meer leverbaar. Hierdoor bevat deze collectie nog maar één model.

Mr. Miles Safety Boots Wizard Collection

  • Mr. Miles Safety Boots Wizard (niet meer leverbaar)

De Mr. Miles Wizard collectie bestaat uit Stoere robuuste werkschoenen gemaakt van nubuck en textiel. Met een voering van cambrelle textiel.
De
Wizard collectie zou naast de Mr. Miles Wizard oorspronkelijk ook de Mr. Miles Zone en Mr. Miles Walker bevatten maar deze modellen zijn komen te vervallen en nooit uitgebracht. De Mir. Miles Wizard is helaas niet meer leverbaar. Hierdoor bevat deze collectie geen modellen meer.

Bekijk ook de speciale Mr. Miles Safety Boots video op Youtube..

Kijk voor meer informatie en de beschikbare modellen Mr. Miles Safety Boots in onze webshop.

Heeft u interesse in Mr. Miles Safety Boots voor uw werknemers en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

   

Assortiment

Uiteraard levert Woltex.nl gevestigd aan de Marterkoog 3 1822 BK te Alkmaar (bedrijventerrein Beverkoog langs N242 tussen Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk) een compleet assortiment Mr. Miles Safety Boots veiligheidsschoenen.
Woltex is goed bereikbaar vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, St. Pancras, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Koedijk, Bergen, Schagen, Castricum, Uitgeest, Egmond, Schermer, de Beemster, Warmenhuizen,, Tuitjenhorn, Obdam,  Akersloot.Hoorn, Purmerend, Zaandam, Haarlem, Amsterdam, Enkhuizen, Wieringen, Den Oever, Den Helder, Hoofddorp, Haarlemmermeer, Hilversum,  Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Noord-Kennemerland, Zuid-Kennemerland, Noord-Holland Noord (NHN) en andere delen van Noord-Holland en Nederland.
Woltex levert Mr. Miles Safety Boots werkschoenen en werklaarzen binnen heel Nederland
Bestel Mr. Miles Safety Boots veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen in onze webshop.

Hieronder een deel van ons Mr. Miles assortiment. Bekijk het volledige Mr. Miles assortiment in onze webwinkel.

Woltex vragen offerte bedrukken tevreden bedrijfskleding