Stofjassen

Wat zijn stofjassen?

De stofjas is een specifiek soort werkjas. Het is een overjas, dat wil zeggen dat deze over de gewone kleding wordt gedragen. De jas beschermt de kleding van de gebruiker tegen invloeden van buitenaf die uw werknemer tegen komt tijdens zijn werkzaamheden zoals stof of beschadiging.

Een stofjas kan gezien worden als een verkorte overall. Het voordeel van een stofjas is dat deze makkelijker aan en uit te trekken is dan een overall. Het nadeel is dat hij een kleiner deel van het lichaam beschermt.

Ook kunnen werkjassen worden gekozen op basis van de huisstijl en kleuren van uw bedrijf.

Uiteraard kan Woltex.nl uw werkjassen ook voorzien van bedrukking. Neem hiervoor contact met ons op.

PKA Stofjassen Star wit

Praktisch

Een stofjas moet vooral praktisch zijn voor de werkzaamheden. Als uw personeel veel gereedschap of andere materialen bij zich moet dragen dan is een stofjas met veel zakken erg praktisch. De meeste stofjassen zijn voorzien van zakken. Bijvoorbeeld voorzakken, borstzak, binnenzakken, zijzakken, GSM-zakje of een pennenzakje,

Als uw werknemers veel zitten tijdens het werk dan is het verstandig om te kiezen voor een korte stofjas. Is dit niet het geval dan is een lange stofjas wellicht praktischer.

 

 Havep Stofjassen 4043 flessengroen

 

Assortiment

Hier onder ziet u een deel van ons assortiment stofjassen.

Woltex levert een uitgebreid assortiment stofjassen van o.a. de merken: Blaklader, PKA, Noname, Economy en Havep.

Ons assortiment is groter dan onze webshop, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u niet vindt wat u zoekt.

Assortiment

Uiteraard levert Woltex.nl gevestigd aan de Marterkoog 3 1822 BK te Alkmaar (bedrijventerrein Beverkoog langs N242 tussen Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk) een compleet assortiment stofjassen.
Woltex levert een uitgebreid assortiment werkjassen van o.a. de merken:
Blaklader, PKA, Noname, Economy en Havep..
Woltex is goed bereikbaar vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, St. Pancras, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Koedijk, Bergen, Schagen, Castricum, Uitgeest, Egmond, Schermer, de Beemster, Warmenhuizen,, Tuitjenhorn, Obdam,  Akersloot.Hoorn, Purmerend, Zaandam, Haarlem, Amsterdam, Enkhuizen, Wieringen, Den Oever, Den Helder, Hoofddorp, Haarlemmermeer, Hilversum,  Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Noord-Kennemerland, Zuid-Kennemerland, Noord-Holland Noord (NHN) en andere delen van Noord-Holland en Nederland.
Woltex levert stofjassen binnen heel Nederland
Bestel stofjassen in onze webshop.


Hier onder ziet u een deel van ons
 assortiment werkjassen.

Ons assortiment is groter dan onze webshop, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u niet vindt wat u zoekt.

Woltex vragen offerte bedrukken tevreden bedrijfskleding